Veneilybloggausta vanhasta tammitroolarista

Styyrmanni

Styyrmanni on miehistön kokenein merenkulkija ja yksi Äranin omistajista. Jo pienestä pitäen Styyrmannin leikeissä oli mukana veneet. Yläasteaikana Styyrmannin ura merikapteenina lähti nousukiitoon saaristo-, rannikko- ja avomerilaivuritutkintojen siivittämänä.

Todellinen loikka ammattimerenkulkuun tapahtui Satakunnan ammattikorkeakoulussa, josta taskuun ehti jäädä kansimiehen pätevyyskirja (STCW II/4) ja 85 meripäivää ammattiliikenteessä ennen kuin Styyrmanni päätti vaihtaa meriammatin siisteihin sisähommiin. Innostus merenkulkuun harrastuksena ei kuitenkaan koskaan laantunut.

Styyrmanni on myös tämän sivuston pääkäyttäjä, jota saa syyttää mahdollisista bugeista.

Uusia seuraus­mahdollisuuksia lokikirjaamme

Lokikirjamme taustalla on tehty viime aikoina töitä uusien ominaisuuksien eteen. Nyt esittelemme kaksi uutta mahdollisuutta pysyä ajan tasalla lokikirjamme sisällön suhteen! Toivomme, että niistä on iloa seikkailuidemme seuraamisessa.

Jatka lukemista! »

Veneilykausi 2020 avattiin jo tammikuun alussa

Viime kauden päätyttyä ennen joulua miehistömme ei kauaa aikaillut, kun tämän vuoden veneilykausi jo avattiin. Lähdimme vuoden ensimmäiselle reissulle 6. tammikuuta ja aloitimme matkamittarin lukeman kasvattamisen siis jo varsin hyvissä ajoin.

Jatka lukemista! »

Airiston aalloilta joulun viettoon

Miehistönä: Styyrmanni, Siiffi, Näkki ja K. Alamies
Vieraana: Eemeli

Miehistömme ahkerimmat merenkulkijat kävivät lauantaina katsastamassa joulukuisen veneilykelin muutaman tunnin risteilyllä tutuilla Airiston vesillä. Tällä kertaa matkaamme lähti myös K. Alamiehen kaveri Eemeli.

Jatka lukemista! »

Korppoon matkan muistelmat

Veneilykausi alkaa kääntyä kesästä syksyksi ja samalla myös harrastuksia haittaavat tekijät alkavat ainakin allekirjoittaneella rajoittaa aikaa veneilyn parissa. Tässä kohtaa onkin hyvä palata ajassa taakse päin elokuun alkuun ja muistella hieman kesän toista suurempaa matkaamme Korppoon seudulle.

Jatka lukemista! »
« Vanhemmat kirjoitukset