Veneilybloggausta vanhasta tammitroolarista

Uusia seuraus­mahdollisuuksia lokikirjaamme

Lokikirjamme taustalla on tehty viime aikoina töitä uusien ominaisuuksien eteen. Nyt esittelemme kaksi uutta mahdollisuutta pysyä ajan tasalla lokikirjamme sisällön suhteen! Toivomme, että niistä on iloa seikkailuidemme seuraamisessa.

Push-ilmoitukset

Lokikirjastamme on nyt mahdollista tilata selaimen push-ilmoitukset. Kaikkien yleisten selainten uusimmat versiot tukevat näitä push-ilmoituksia.

Vieraillessasi lokikirjassamme sivun yläreunaan ilmestyy palkki, jossa pyydämme lupaa push-ilmoituksten lähettämiselle. Sinun tarvitsee vain antaa lupa ja saat heti tiedon tuoreimmista postauksista.

Lähetämme ilmoituksia aina ja vain, kun julkaisemme uuden postauksen, joten lupaamme olla lähettämättä liikaa viestejä.

Kommenttien seuranta

Toinen lisäosa, joka nyt otetaan käyttöön, on sähköposti-ilmoitukset uusista kommenteista. Voit kommentoinnin yhteydessä valita, haluatko sähköposti-ilmoituksen, kun kommentoimaasi juttuun lähetään uusia kommentteja, ja näin pysyä keskustelussa ajan tasalla. Oletuksena tilaus kattaa kaikki uudet kommentit, mutta voit vaihtaa hallintasivulla asetuksen koskemaan vain vastauksia omiin kommentteihisi.

Ilmoitukset ovat postauskohtaisia, joten niitä lähetetään vain valitsemistasi jutuista. Voit toki tilata ilmoitukset myös niistä postauksista, joihin et itse kommentoi. Mikäli kommentointi yltyy mielestäsi liian kiivaaksi, voit milloin tahansa peruuttaa tilauksen.

EDIT (18.11.2020): Tämä lisäosa on poistettu käytöstä sen vanhennuttua ja siitä aiheutuneiden yhteensopivuusongelmien takia.

Kommentoi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista, vaan se kerätään ainoastaan kommenttien sisällön tarkastusta varten.


Lähettämällä kommentin hyväksyt sivuston tietosuoja- ja rekisteriselosteen.« »