Veneilybloggausta vanhasta tammitroolarista

TULOSSA: Kesän suuri meriseikkailu

Hetki on koittanut. Äranin kannen yläpuolisten osien suurimmat ja tärkeimmät muutostyöt alkavat olla pääosin valmiita, joten on aika irrottaa köydet ja suunnata kauan odotetulle kesän tähän mennessä suurimmalle seikkailulle. Lisäksi käsillä alkaa olla viimeiset hetket, kun koko miehistö on yhdessä koolla ennen kuin lomat ovat ohi tai Puolustuvoimat kutsuu kurkkusalaatteihin.

Reittisuunnitelma

Lähdemme merelle torstaina puolen päivän aikoihin. Matkamme on tarkoitus kulkea Kemiönsaaren ympäri. Lähdemme Hirvensalosta kohti Kaarinaa ja Kirjalansalmen siltaa. Pujottelemme Harvaluodon ohi ja suuntaamme sitten Paimionselkää etelään. Kemiönsaaren pohjoispuolella reittimme suuntautuu Saloa kohti. Jatkamme vielä Salon ohi etelään ja pysähdymme ensimmäiseksi yöksi Mathildan satamaan.

Toisena päivänä jatkamme Kemiönsaaren itäpuolella kohti etelää. Kemiönsaaren eteläpuolella muutamme kurssin länteen ja määränpäänä toisen päivän etapin päätteeksi on Taalintehdas.

Taalintehtaalla meille jää enemmän aikaa maissa oleiluun, koska seuraavana päivänä tähtäämme vain parin tunnin ajomatkan päässä olevaan Kasnäsiin, jossa vietämme viimeisen yön.

Sunnuntaina edessämme on vielä pitkä ajomatka takaisin kotilaituriin. Matkamme kulkee Nauvon itäpuolelta Airistolle, josta suuntaamme jo tutuksi tulleita väyliä pitkin takaisin Hirvensaloon.

Matkassa mukana

Lokikirjamme lukijana voit seurata reittiämme live-ajassa sivuston alalaidassa olevan MarineTraffic-widgetin kautta, mikäli palvelun kuuluvuusalue kattaa reittimme (ei takuuta).

Matkamme etenemisestä julkaisemme joka päivän päätteeksi lyhyesti otteita päivän tapahtumista. Mukaamme lähtee kasa kameroita, joten pyrimme kokoamaan taas videokoosteen parhaimmista paloista. Samassa yhteydessä julkaisemme vähän pidemmän postauksen koko matkasta.

Kommentoi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista, vaan se kerätään ainoastaan kommenttien sisällön tarkastusta varten.


Lähettämällä kommentin hyväksyt sivuston tietosuoja- ja rekisteriselosteen.« »