Veneilybloggausta vanhasta tammitroolarista

Toisena päivänä pieniä muutoksia suunnitelmiin

Yöksi laskemassamme katiskassa oli aamulla mieluinen yllätys, kun katiska vilisi pullollaan ahvenia. Ei voisi olla parempaa aamupalaa kuin savustettu ahven!

Aamupalan jälkeen osa miehistöstä lähti tutustumaan Mathildan laamoihin. Ekskursiolta palattuaan alettiin valmistella lähtöä kohti seuraavaa määränpäätä, joka oli Taalintehtaan vierasvenesatama. Seuraavassa muutama rivi lokikirjastamme:

13:10Pääkoneen käynnistys
13:22Irrotus, ruorissa Siiffi
14:55Förby60° 05,5' N
022° 50,2' E
16:20Långholmen linja59° 59,4' N
022° 43,0' E
18:00Kiinnitys Taalintehtaalla
18:04Pääkoneen sammutus

Olimme aiemmin viikolla sopineet Taalintehtaan vierasvenesataman kanssa saapuvamme isolla ja mahtavalla troolarillamme, mutta tänään soittaessamme tuntia ennen saapumista ei meille sopivaa laituripaikkaa ollutkaan. Jouduimme siis lennosta muuttamaan suunnitelmia. Siiffin kontaktien avulla pääsimme kuitenkin kiinnittymään tehtaan laituriin lahden toiselle puolelle. Juuri kun saimme köydet kiinni, vierasvenesatamastakin soitettiin takaisin, että olisimme sittenkin päässeet Meripelastusseuran laituriin yöksi. Emme kuitenkaan lähteneet enää siirtymään.

Kävimme maissa syömässä ja nyt odottelemme juuri saunan lämpenemistä. Huomenna sitten virkeänä ja rentoutuneena kohti Kasnäsiä!

Kommentoi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista, vaan se kerätään ainoastaan kommenttien sisällön tarkastusta varten.


Lähettämällä kommentin hyväksyt sivuston tietosuoja- ja rekisteriselosteen.« »