Veneilybloggausta vanhasta tammitroolarista

Paluumatkamme oli hieman suunniteltua nopeampi

Matkamme viimeinen pätkä ajettiin tänään Kasnäsistä Hirvensaloon. Liikkeelle pääsimme tänään suht ajoissa jo klo 11:20. Sää oli useasti aiemmin viikolla tutkimiamme ennusteita huomattavasti parempi: pelkkää aurinkoa ja täysin tyyntä menoa! Hyvä sää näytti vaikuttaneen myös muihin veneilijöihin, joita oli liikkeellä todella paljon, varsinkin Nauvon itäpuolelta Airistolle johtavalla väylällä.

Mahtavan reissumme loppua kohden alkoi miehistössä olla havaittavissa pieniä kisaväsymyksen merkkejä. Kun tutut maisemat Airistolla ja kotilaituri Hirvensalossa alkoivat häämöttää, löytyi virtaa kuitenkin loppurutistukseen, kun tavarat pakattiin ja paikat siivottiin. Kiinnityimme kotilaituriin klo 17:32, joka ajoajassa mitattuna oli noin puoli tuntia aiemmin kuin olimme alunperin suunnitelleet.

Matka numeroina

Ajomatka122,76 NM
Ajoaika21 h 19 min
Pääkoneen käyttötunnit22 h 42 min
Polttoaineen kulutus180 l

2 kommenttia

 • Onneksi olkoon hienosta reisusta. Carioca jätti Hirvensalon eilen ja kiinnityimme iltapäivällä uuteen kotisatamaan Pansion venesatamaan. Ainakin kiinnittyminen oli vaivattomampi kuin Hirvensalossa aikanäyttää onko siinä vettä tarpeeksi jos vesi on alhaalla. Mitä luulisitte voisiko Cariocalla ajaa saman reitin ? Lähinnä sillat onko ne kuin matalia ?

  Kesänjatkoa toivoo Cariocan väki

  • Kiitoksia! Reissu jäi todella meidän kaikkien mieleen ja odotamme jo seuraavaa! Julkaisimme juuri äsken kattavan katsauksen koko matkasta tässä.

   Harmi, että menetimme noin mukavat ja osaavat naapurit Hirvensalosta. Toivomme kovasti, että teillä on paremmat oltavat Pansiossa!

   Tsekkasin kartasta, että reitti sopisi hyvin myös Cariocalle. Matkalla oli kaksi korkeuden puolesta rajoittavaa siltaa, joista matalampi on Kirjalansalmen silta (11 m) ja toinen on Rungonsalmen silta (16 m). Lisäksi on Strömman nostosilta, mutta siitä pääsee ali minkä kokoisella tahansa, kun silta on ylhäällä.

Kommentoi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista, vaan se kerätään ainoastaan kommenttien sisällön tarkastusta varten.


Lähettämällä kommentin hyväksyt sivuston tietosuoja- ja rekisteriselosteen.« »