Veneilybloggausta vanhasta tammitroolarista

Hyvässä ja lämpimässä säässä Kasnäsiin

Aamulla heräsimme reippaina ja suuntasimme Taalintehtaan torille aamukahveille. Sen jälkeen olikin aika siirtyä tukevammalle brunssille Äranille. Reittisuunnitelman laadinnan jälkeen irrotimme köydet ja lähdimme päivän matkalle kohti Kasnäsiä.

Heti alkumatkassa koimme suurta dramatiikkaa, kun kansimiehistön (Siiffi ja Pinnamies) siivotessa fendareita säilöön yksi niistä putosi mereen huonon solmun takia (Styyrmanni oli sitonut). Saimmekin osuvasti harjoitella vedestä pelastamista.

Loppumatka eteni sujuvasti ilman suurempaa hämminkiä. Kuitenkin Järngrynnanin tutkamerkin kohdalla meidät ohitti huonoa merimiestapaa noudattaen todella läheltä suurikokoinen moottorivene ajaen täyttä vauhtia ja aiheuttaen valtavat aallot. Meillä meni brykällä järjestys hetkeksi uuteen uskoon, ja haukuimmekin ohittaneen veneen kipparin huolella.

Illalla pelasimme minigolfia ja nautimme kannella tukevan iltapalan mitä parhaimmassa säässä. Veneilyä parhaimmillaan koko päivä!

Kommentoi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista, vaan se kerätään ainoastaan kommenttien sisällön tarkastusta varten.


Lähettämällä kommentin hyväksyt sivuston tietosuoja- ja rekisteriselosteen.« »