Veneilybloggausta vanhasta tammitroolarista

Viikon­lopun toinen rakennus­päivä

Jatkoimme tänään rakennusurakkaa levytyksen ja ikkunoiden asennuksen parissa. Rakennusporukassa olivat mukana Styyrmanni, K. Alamies ja Siiffi. Siiffi oli leikannut ensimmäisen lasin ajohytin takaikkunaan ja se istui paikalleen erittäin täsmällisesti. Siiffi keskittyi takaikkunan lasin asennuksen jälkeen muiden ikkunoiden kehysten asennukseen.

Styyrmanni ja K. Alamies jatkoivat levytystä siitä, mihin eilen päästiin. Ajohytin paapuurin puoleiseen seinään tehtiin pari kustomoitua levyä ja etuseinään ohjauspulpetin alle ujutettiin kokonainen vanerilevy. Oli milleistä kiinni, että levy mahtui kokonaisena paikalleen!

Vanerilevyt kiinnitettiin hytin metallirunkoon, mitä varten käytimme erikoisruuveja, jotka porautuvat itsestään metallipalkin seinämän läpi. Ruuvit osoittautuivat hieman haasteellisemmiksi kuin olimme ajatelleet, koska porakoneita sai laulattaa kämmenpohjat kipeänä oikein urakalla, että ruuvi lopulta porautui läpi.

Kuvasatoa rakennusprojektista julkaisemme, kun kirjoitamme pidemmän postauksen ajohytin rakennusvaiheista.

Päivän päätteeksi jouduimme vielä levittelemään pressua toistaiseksi avonaisten ikkunoiden eteen juuri asennettujen levyjen suojaksi, koska sade yltyi ja ennusteiden mukaan tulee jatkumaan vielä muutaman päivän.

Kommentoi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista, vaan se kerätään ainoastaan kommenttien sisällön tarkastusta varten.


Lähettämällä kommentin hyväksyt sivuston tietosuoja- ja rekisteriselosteen.« »