Veneilybloggausta vanhasta tammitroolarista

Rakentelu­päivä ohjaus­järjestelmien parissa

Tänään kävivät Siiffi ja Styyrmanni taas rakentelemassa. Siiffi keskittyi ruorin asennukseen ja sillä välin Styyrmanni jatkoi lämpöeristeen laittamista ajohytin seiniin. Ruoriin ei ollut sopivia pultteja, joten sitä ei vielä saatu kiinni. Sen sijaan ajohytin kaikki seinät on nyt eristetty. Olipas sekin palapeli!

Suunnittelimme myös säätölapapotkurin ohjausta: purimme nykyisen ohjausventtiilin pois ja mittailimme letkujen pituuksia uuden sähköisen venttiilin asennuspaikkaan. Samalla irrotimme vanhat kaasun, lapakulman ja kytkimen ohjausvaijerit pois. Siiffi innostui piirtämään ja luonnosteli kytkimen uuden irroitussylinterin paikkaa.

P.S. Aurajoessa oli parkissa eilisen Polaris 2019 -meripelastusharjoituksen jäljiltä Ruotsin, Norjan, Venäjän ja Suomen merivartiostojen aluksia.

Kommentoi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista, vaan se kerätään ainoastaan kommenttien sisällön tarkastusta varten.


Lähettämällä kommentin hyväksyt sivuston tietosuoja- ja rekisteriselosteen.« »