Veneilybloggausta vanhasta tammitroolarista

Ikkunoiden asennusta

Kaiken muun kiireen keskeltä löytyi taas pari tuntia, kun Siiffi ja Styyrmanni kävivät työmaalla pyörähtämässä. Ajohytin paapuurin puolen ikkunoita tuli asennettua kolme kappaletta ja siihen vielä perään vähän listoitusta ja sisäpuolen vanerisuikaleiden asennusta.

Sää oli jäätävän kylmä, mutta se ei menoa juurikaan haitannut. Päinvastoin, kaksikko olisi viihtynyt hommissa vaikka auringonlaskuun saakka, mutta Byssapiru, Trissa ja Säkä alkoivat kaipailemaan työmiehiä kotiin. Tähän päivään sopii loistavasti työmailla useastikin kuultu lausahdus:

Niin se aika kuluu, kun on kivaa!

K. Alamies
Kommentoi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista, vaan se kerätään ainoastaan kommenttien sisällön tarkastusta varten.


Lähettämällä kommentin hyväksyt sivuston tietosuoja- ja rekisteriselosteen.« »