Veneilybloggausta vanhasta tammitroolarista

Lokikirja on avattu!

Olemme nyt muutaman kuukauden ajan olleet m/s Äranin omistajia. Äran on valtavan hieno alus ja sen sijaan, että vain yksin tai keskenämme nauttisimme sen tuomista iloista, ajattelimme jakaa omia kokemuksiamme veneilyn parissa myös muille merenkulusta kiinnostuneille. Koitamme opetella samalla sekä taitaviksi merenkulkijoiksi ja veneenomistajiksi että kirjoittamaan blogia, jota itse kutsumme lokikirjaksi.

Jutut täällä vaihtelevat varmasti kaiken mahdollisen välillä, mikä hiukankin alukseemme liittyy, mutta suurimmaksi osaksi tulemme kertomaan erilaisista rakennusprojekteista (koska niitä varmasti riittää) ja totta kai myös retkistämme.

Tervetuloa viettämään antoisia lukuhetkiä lokikirjamme pariin!

Kommentoi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista, vaan se kerätään ainoastaan kommenttien sisällön tarkastusta varten.


Lähettämällä kommentin hyväksyt sivuston tietosuoja- ja rekisteriselosteen.»